Om Tvillingerne og Julemanden

I “Tvillingerne og Julemanden” møder vi endnu engang den klodsede julemand Nicolas (Lars Hjortshøj), der sammen med sin kone Julie (Camilla Bendix) er taget til Aalborg for at købe ind til gaveindpakningen af årets julegaver, og starte de mange forberedelser til julen sammen.
.. Men i en gyde i Aalborg møder Nicolas den mystiske Dr. Schwartz (Nicolaj Kopernikus), som vil gøre Nicolas til en rigtig magisk julemand til gengæld for en lille tjeneste. Tvillingerne Signe (Marie Højgaard Andersen) og Peter (Martin Hempel Barkholt) er i Aalborg med deres forældre (Lærke Winther og Casper Crump). Tvillingerne overværer Nicolas’ møde med Schwartz, som viser sig ikke at være helt så venlig, som Nicolas troede.

.. Og det bliver starten på søgen efter lysets sten, som julemanden skal finde for at redde sin kone, der er forsvundet efter mødet med Dr. Schwartz! – heldigvis står de heltemodige tvillinger Signe (Marie Højgaard Andersen) og Peter (Martin Hempel Barkholt) klar til at hjælpe Nicolas.

Nicolas har virkelig brug for hjælp for Dr. Schwartz er hans modsætning.. Dr. Schwartz ønsker at mørket skal dominere og lyset forsvinde og derfor finder han på mange ret så uhyggelige ting i hans skumle laboratorium.

Frem til den 24. december sker der sjove, spændende og (u)hyggelige oplevelser for “Tvillingerne og Julemanden” og vi kommer også til at møde spøgelset Regitze (Sarah-Sofie Boussnina) der om halsen bærer en magisk halskæde, Susanne Claus (Benedikte Hansen) der repræsenterer det gode, Benz(Sigrid Husjord) der er hushjælp hos Dr. Schwartz.. tvillingernes mor og far (Lærke Winther og Casper Crump) og tvillingernes forkælede storebror William (Alex Høgh Andersen) samt en masse andre spændende ansigter.

TV 2s fiktionschef Katrine Vogelsang siger, at der er tale om et helt nyt og spændende univers med en historie fuld af humor, spænding og magi – og der kommer masser af udfordringer for den stakkels julemand Nicolas.
Julekalenderen vil inddrage lokalhistorien i det nordjyske på en morsom og anderledes måde – og “Tvillingerne og Julemanden” bliver optaget i utrolig flotte omgivelser.

Hovedforfatterne til “Tvillingerne og Julemanden” er Anna Neye og Camilla Hübbe, instruktionen vil Tilde Harkamp stå for. Hun stod også bag instruktionen til “Ludvig og Julemanden” i 2011.

Kilde: TV 2
>> Læs om afsnittene i Tvillingerne og Julemanden
>> Se Tvillingerne og Julemanden online
>> Se hvornår Tvillingerne og Julemanden bliver genudsendt