Martin Hempel Barkholt – om Peter

Her har du mulighed for at læse mere om Martin Hempel Barkholt, der spiller rollen som tvillingen Peter i TV 2s julekalender 2013 “Tvillingerne og Julemanden” og du kan læse mere om hvad Martin Hempel Barkholt laver her i 2018.
Martin Hempel Barkholt er født d. 22. oktober 2000, og er dermed 18 år gammel. Martin bor i Haastrup på Fyn med hans forældre og lillesøster Karoline. Til hverdag gik Martin på Haastrup Friskole og har hvert år været med i skolens teaterstykke. Det er her, han har sin skuespiller-erfaring fra. Vi er ikke klar over om Martin Hempel Barkholt har en kæreste.

Martin elsker at stå på en scene, til Fyens siger han: “- Jeg elsker at spille skuespil, og det har jeg gjort lige fra 0. klasse”
1. oktober 2012 var Martin til casting af skuespillere til hovedrollen i Aarhus. Der var mere end 600 børn til denne casting. d. 17. december fik han så det endelige svar: Han skulle spille Peter i TV 2´s julekalender.

Til Fyens fortæller Martin, at han blev så hamrende glad, at han løb rundt i hele stuen. Det var virkelig en fed følelse.

Martins mor, Charlotte Barkholt fortalte at det var hans store drøm, så hun blev rørt. Og hans søster Karoline og far er også pavestolte.

Peter fra “Tvillingerne og Julemanden”: Peters søskende tæller tvillingen Signeog storebroderen William. Peter er den kløgtige af de to tvillingerne, og han kan altid finde på en god plan. Peter hjælper gerne til på gården sammen med hans tvilling, men de er ikke bange for at stikke en nødløgn til deres forældre for at hjælpe Nicolas.
Billeder af Martin Hempel Barkholt:

martin_hempel_barkholt_2018
Martin Hempel Barkholt 2018

martin_hempel_barkholt