Marie Højgaard Andersen – om Signe

Her har du mulighed for at læse mere om Marie Højgaard Andersen, der spiller rollen som tvillingen Signe i TV 2s julekalender 2013 “Tvillingerne og Julemanden”. Du har også mulighed for at læse hvad Marie Højgaard Andersen laver nu, her i 2018.
Marie Højgaard Andersen er født 7.april 2002 og dermed 17 år gammel. Til TV 2 fortæller Marie, at det var klart hårdere at indspille julekalender end at gå i skole. Der er ikke så meget fritid. Der bliver spist tidligt morgenmad med settet på hotellet, og så er der optagelser til sidst på eftermiddagen, hvorefter filmholdet bliver kørt tilbage til hotellet og skifter tøj. Så er der aftensmad, og så skal der øves replikker.

Det var en helt almindelig dag for filmholdet på “Tvillingerne og Julemanden”. Vi er ikke klar over om Marie Højgaard Andersen har en kæreste.
Marie Højgaard Andersen er blevet rigtig gode venner med Martin Hempel Barkholt, der spiller rollen som hendes tvillingebror Peter i julekalenderen – og de to har da også aftalt at de vil holde kontakten. For i virkeligheden er Martin Hempel Barkholt og Marie Højgaard Andersen ikke tvillinger i virkligheden.

Om Signe fra “Tvillingerne og Julemanden”: Signe er den modigste og mest spontane af de to tvillinger. Hun hjælper gerne forældrene Anders og Nanna på gården, men hun er ikke bange for at bryde et par regler sammen med Peter og stikke en nødløgn for at kunne hjælpe Julemanden Nicolas.

Til TV 2 siger Marie Højgaard Andersen: – “Vi er blevet rigtig gode venner og føler os nærmest som rigtige tvillinger. Vi kan for eksempel fuldføre hinandens sætninger nu – også i virkeligheden”
Billeder af Marie Højgaard Andersen:

marie_højgaard_andersen