Sarah-Sofie Boussnina – Om Regitze

Sarah-Sofie Boussnina spiller rollen som spøgelset Regitze i “Tvillingerne og Julemanden” – TV 2s julekalender 2013. Her har du mulighed for at læse mere om den skønne skuespillerinde.
Sarah-Sofie Boussnina er født d. 28. december 1990. Hun er af dansk/tunesisk afstamning og har to brødre Elias og Jonas. Hun bor i København, efter hun i 2009 valgte at flytte hjemmefra da hun havde fået en bærende rolle i Tv-serien “Lærkevej” på TV 2.

Til Billed-bladet fortale hun om den første tid i hovedstaden: “- Jeg var ked af det, græd mig ofte i søvn og ringede til min mor for at få trøst. Heldigvis har Laura Drasbæk (Kollega fra “Lærkevej”) også været der for mig. Hun har været helt fantastisk og gjorde sit for, at jeg skulle føle mig godt tilpas”

Kæreste og børn
Sarah-Sofe Boussnina har en kæreste som hun er meget glad for.
Sarah-Sofie er til de gamle dyder, når det gælder kærester: – “Jeg vil hellere gå på date end at finde sammen med en fyr på nettet. Jeg er til de gamle dyder, hvor jeg godt kan lide at blive inviteret ud, og at manden holder døren for mig.”, så ved i det – drenge. Sarah-Sofe Boussnina har ikke børn.

Sarah-Sofie Boussninas forældre bakker hende op omkring hendes skuespildrøm, men det har ikke altid været lige nemt for dem, til Billed-Bladet fortæller hun : – “De har bakket mig op, men tanken om den noget usikre branche har været svær for mine forældre. De har ikke været enige i alle mine valg, men er der altid til at gribe mig. Da jeg flyttede hjemmefra, støttede de mig, og jeg fandt ud af, at det faktisk var sværere for mig end for dem, for deres liv gik videre, hvor jeg skulle i gang med noget helt nyt.”

Trods sin unge alder har Sarah-Sofie dog allerede været med i en del forskellige film og Tv-serier.

I ungdomsfilmen “Bora Bora” spiller hun Mie. I Tv-serien “Lærkevej” spiller hun Mathilde, der bl.a. indleder et forhold til den ældre Thomas (Lars Simonsen). Til næste år vil Sarah-Sofie Boussnina kunne opleves i Ole Bornedals serie “1894″.

Regitze fra “Tvillingerne og Julemanden”: Regitze er en velopdragen og lydig pige. Hun lever som spøgelse i fyrtårnet og er sin papas (Dr. Schwartz) dygtige assistent. Regitze bliver sendt ud i menneskenes verden for at vinde Nicolas tillid og skaffe Lysets Sten. Det er svært for Regitze at håndterer alle de følelser, der hører med til at være menneske, ikke mindst da hun bliver forelsket i tvillingernes storebror William.
Billeder af Sarah-Sofie Boussnina: